• Tijdschrift controlling

    Maximale meerwaarde voor financiële professionals
  • Over SALARISADMINISTRATIE

    Hét no nonsense blad voor de salarisadministrateur

Nieuws laatste update: 31-10-2014

Advertorial

Onderzoek Talent Management
Uit recent onderzoek onder CFO’s blijkt dat Talent Management voor meer dan 50% van de  ondervraagden wordt gezien als de top 1 prioriteit. Het delen van kennis en ervaring is daarom erg nuttig. Middels deze survey wil KPMG hieraan een bijdrage leveren. Wij vragen u dan ook om 10 minuten van uw tijd te reserveren om hieraan mee te doen. Uitkomsten van deze survey en een analyse van uw situatie wordt met u gedeeld.
Klik hier om deel te nemen.

Administrateur, laat zien wat je in huis hebt!

Administrateur, laat zien wat je in huis hebt!


27-10-2014 - Administrateurs staan erom bekend dat ze meestal niet haantje-de-voorste zijn. Ze hoeven niet zo nodig in het middelpunt van de belangstelling te staan. ‘Daar is op zich niks mis mee, want bescheidenheid is een deugd. Maar als administrateurs over het hoofd worden gezien omdat ze zich nauwelijks profileren, is dat een gemiste kans. Niet alleen voor die persoon zelf, maar ook voor de organisatie. Administrateurs beschikken immers over enorm veel waardevolle kennis,’ aldus Linda van der Wal. Tijdens de Nationale Administrateursdag geeft zij praktische tips hoe je jezelf als administrateur beter op de kaart kunt zetten.

lees artikel

Column Marijke van Oosterzee

Wie ben jij?

Wie ben jij?
28-10-2014 - Het liefste mijdt Aysel alle recepties. Maar nu ze directielid is van een gezondheidsinstelling weet ze dat ze daar niet mee weg komt. Met mij werkt ze aan hoe ze het sociale verkeer op de receptievloer gemakkelijker aan kan.

lees column

gratis e-mailnieuwsbrief

Ontvang elke week gratis het laatste nieuws voor financiële professionals.
Aanmelden

Social Media

opleidingen & congressen

9e Excel Experience Day/5e Excel Expert Class


9e Excel Experience Day/5e Excel Expert Class Op 11 december draait de wereld weer één dag lang om Excel. Verdiep uw kennis en scherp uw vaardigheden aan tijdens de 9e Excel Experience Day. Met vele Excel-topexperts. Wilt u uw kennis en vaardigheden op specifieke terreinen nog meer uitdiepen? Kom dan ook naar de 5e Excel Expert Class op 12 december. Bij deelname aan beide dagen profiteert u van een extra korting!

schrijf nu inmeer opleidingen & congressen

NIEUW: Het budgetteringsprocesmodel


NIEUW: Het budgetteringsprocesmodel In dit boek wordt onderzocht of het bijzondere karakter van een projectorganisatie een aangepaste manier van budgetteren vereist. Daarnaast is een budgetteringsprocesmodel ontwikkeld dat optimaal voor projectorganisaties is. Projectorganisaties zijn meestal georganiseerd als matrixorganisaties die zijn opgebouwd uit projectteams en functionele afdelingen. Hoe moet het budgetteringsproces eruit zien om goed aan te sluiten op dergelijke organisaties?

Auteurs: André de Waal en Matthijs van Wijk

meer informatie

Handboek investeren en financieren


Handboek investeren en financieren Investeren lijkt gemakkelijk maar is dat niet. Investeren is een vak apart, hetzelfde geldt voor financieren. Praktijkervaring en theoretische kennis zijn een vereiste. Private equity en kredietverlening zijn beide in de loop der jaren steeds professioneler geworden en redeneren inmiddels volledig vanuit cashflows. Dit boek behandelt van A tot Z de stappen die professionele investeerders en financiers in de dagelijkse praktijk zetten voordat zij een risicopositie nemen in een onderneming. Het boek biedt een theoretische onderbouwing daar waar nodig.
Auteur: Taco Rietveld

meer informatie