Home | Nieuws | Cfo Peter van Bommel (ASMI) wordt commissaris bij KPN
  • Tijdschrift controlling

    Maximale meerwaarde voor financiële professionals
  • Over SALARISADMINISTRATIE

    Hét no nonsense blad voor de salarisadministrateur

Cfo Peter van Bommel (ASMI) wordt commissaris bij KPN
13-04-2012 -

Peter van Bommel is benoemd als lid van de raad van commissarissen van KPN bij de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 12 april 2012.De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke KPN N.V. heeft ingestemd met de benoeming van de heer Peter A.M. van Bommel (1957) als lid van de Raad van Commissarissen van KPN. Met zijn toetreding is de Raad van Commissarissen verder versterkt met een ervaren financieel expert. Van Bommel is op dit moment chief financial officer bij ASMI. Hiervoor was hij onder meer cfo bij Odersun, Executive Vice President bij NXP en daarvoor bekleedde hij diverse cfo-functies bij Philips.


terug nieuwsarchief doorsturen printbare versie

Nieuwsarchief

gratis e-mailnieuwsbrief

Ontvang elke week gratis het laatste nieuws voor financiële professionals.
Aanmelden

Social Media

NIEUW: Leiderschap in planning & control


NIEUW: Leiderschap in planning & control Een one paper strategy zoals de A3 methodiek doet minder een appel op de schrijfkracht in de organisatie, maar meer op de denkkracht en de dialoog, concludeert Henk Doeleman in zijn proefschrift. Het vaak veel bekritiseerde planning & controlproces is te veranderen in een aantrekkelijke en interactieve manier van werken waarin de gezamenlijke dialoog over de toekomst en het monitoren daarvan centraal staat. Met minder papier is meer richting, consistentie, samenhang en feedback mogelijk.

Auteur: Henk Doeleman

meer informatie

Van cijfers naar waarden


Van cijfers naar waarden Genomineerd voor managementboek van het jaar

Veel populaire managementopvattingen geven een eenvoudig advies: minder regels en meer vrijheid. Die suggestie is niet alleen irreëel, maar ook onwenselijk vindt Tillema. Het spel is veel delicater en herbergt een zoektocht naar nieuwe toepassingen van controls waarin economie en sociologie samenvallen.

Auteur: Kees Tillema

meer informatie