Home | Nieuws | Cfo Peter van Bommel (ASMI) wordt commissaris bij KPN
  • Tijdschrift controlling

    Maximale meerwaarde voor financiële professionals
  • Over SALARISADMINISTRATIE

    Hét no nonsense blad voor de salarisadministrateur

Cfo Peter van Bommel (ASMI) wordt commissaris bij KPN
13-04-2012 -

Peter van Bommel is benoemd als lid van de raad van commissarissen van KPN bij de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 12 april 2012.De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke KPN N.V. heeft ingestemd met de benoeming van de heer Peter A.M. van Bommel (1957) als lid van de Raad van Commissarissen van KPN. Met zijn toetreding is de Raad van Commissarissen verder versterkt met een ervaren financieel expert. Van Bommel is op dit moment chief financial officer bij ASMI. Hiervoor was hij onder meer cfo bij Odersun, Executive Vice President bij NXP en daarvoor bekleedde hij diverse cfo-functies bij Philips.


terug nieuwsarchief doorsturen printbare versie

Nieuwsarchief

gratis e-mailnieuwsbrief

Ontvang elke week gratis het laatste nieuws voor financiële professionals.
Aanmelden

Social Media

Hoe maakt u tijd vrij voor uw rol als sparringpartner


Hoe maakt u tijd vrij voor uw rol als sparringpartner Tijdschrift Controlling besteedt de komende afleveringen aandacht aan de manieren waarop u als financial meer tijd kunt vrij maken voor uw rol als sparringpartner. Daarom onderzoeken we met onze kennispartner Canon hoe u daar binnen uw bedrijf ruimte voor schept.

ONDERZOEK: DOE MEE EN WIN!
Onder de deelnemers worden mooie prijzen verloot, waaronder 5x het managementboek van het jaar Zakendoen in de nieuwe economie en een handige mobiele scanner, de Canon P-215II. Doe mee en verrijk het onderzoek met uw inzichten.

meer informatie

NIEUW: Het budgetteringsprocesmodel


NIEUW: Het budgetteringsprocesmodel In dit boek wordt onderzocht of het bijzondere karakter van een projectorganisatie een aangepaste manier van budgetteren vereist. Daarnaast is een budgetteringsprocesmodel ontwikkeld dat optimaal voor projectorganisaties is. Projectorganisaties zijn meestal georganiseerd als matrixorganisaties die zijn opgebouwd uit projectteams en functionele afdelingen. Hoe moet het budgetteringsproces eruit zien om goed aan te sluiten op dergelijke organisaties?

Auteurs: André de Waal en Matthijs van Wijk

meer informatie